top of page
Menü

Welkom op onze nieuwe website


Willkommensbild
 

Wij zijn blij, dat wij u nu eindelijk onze geheel vernieuwde nieuwe website kunnen presenteren.

In een omvangrijke remake hebben wij onze site geheel opnieuw opgebouwd. De layout, menukeuzes, nieuwsberichten, productassortiment, dienstverlening en vele andere zaken werden intensief aangepakt en geactualiseerd, bovendien vereenvoudigt de nieuwe structuur het zoeken en toont snel, vertrouwd en duidelijk de informatie, waarnaar gezocht wordt. Vanzelfsprekend is onze website ook geoptimaliseerd voor tablets en smartphones.

Wij wensen u veel plezier bij het (her)ontdekken van onze website. Vanzelfsprekend staan wij open voor opmerkingen en kritiek.Een korte feedback zien wij dan graag op marketing@rolko.com.

Actueel
Categorieën
Archief
bottom of page