top of page
Menü

Constructie/ontwerp

Naast een breed programma van standaardproducten met uitgebreide oplossingen biedt ROLKO ook op maat gesneden, klantspecifieke componenten voor de revalidatie- en industriële markt aan. Met de modernste CAD-werkstations (SolidWorks) bundelen wij knowhow, competentie en een voorsprong in ervaring.

Bovendien worden ROLKO klanten bij de duurzame ontwikkeling en realisatie van hun eigen ideeën ondersteund of ROLKO past uw geheel specifieke eisen aan een standaardproduct aan.

Productdesign

Voor klantspecifieke producten vervaardigen onze creatieve designers innovatieve oplossingen, vormgevingsconcepten en pasklare speciale uitvoeringen.

Productontwikkeling

Een permanente productontwikkeling alsmede veelsoortige assortimentsvarianten zorgen voor een snelle marktintroductie. Deze groeimogelijkheid is een groot voordeel ten opzichte van uw concurrentie.

Productoptimalisatie
klanteisen, innovatievermogen alsmede de continue verbetering van de functie/kwaliteitsnormen van de ROLKO -producten hebben absolute prioriteit. Met dat doel wordt voortdurend in nieuwe producten, technologieën en expertise geïnvesteerd.

FEM-berekening

Verwezenlijking van complexe structuuranalyses tot  vroegtijdige detectie van zwakke punten, de simulatie van vormstabiliteit en onderzoek van belastingen, waaraan componenten blootgesteld worden.

Tegelijkertijd verhoogt de materiaalefficiëntie door het gebruik van de FEM-berekening, waardoor een goedkope productie ontstaat.

bottom of page