top of page
Menü

Colofon

Adres 

Rolko Kohlgrüber GmbH
Industriestraße 14 - 16
D-33829 Borgholzhausen

Contact

Tel.:       +49 (0) 5425-9402-0
Fax:       +49 (0) 5425 9402-20
E-mail:   info@rolko.com

 
Bedrijfsleiding

Torsten Eikemeier

Inhoudelijk verantwoordelijk

Torsten Eikemeier

Handelsregister 

Amtsgericht Gütersloh HRB 4812

BTW-nr.

DE126960995

Actualisering en aansprakelijkheid

Rolko Kohlgrüber GmbH spant zich in om de juistheid en actualisering van alle informatie en gegevens in haar domein te waarborgen. Derhalve kan er geen aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de beschikbaar gestelde informatie en gegevens worden verleend, ondanks zorgvuldige controle. Dit geldt met name voor alle verbindingen ("links") naar andere websites, waarnaar direct of indirect verwezen wordt. In geen geval wordt voor schade, die resulteert uit het gebruik van de opgeroepen informatie, aansprakelijkheid aanvaard. Rolko Kohlgrüber GmbH behoudt zich het recht voor om, zonder aankondiging, veranderingen of aanvullingen van de beschikbaar gestelde informatie of gegevens door te voeren.

 Links 

Rolko Kohlgrüber GmbH heeft in haar domein links naar andere sites op het internet opgenomen. Deze links naar websites van derden worden u op deze website als pure serviceverlening resp. als tip aangeboden. Voor de inhoud, waarnaar gekoppeld wordt, zijn de aanbieders van de betreffende websites zelf verantwoordelijk. Mocht door deze inhoud de rechten van derden worden geschonden, dan distantieert Rolko Kohlgrüber GmbH zich nadrukkelijk van de inhoud van deze pagina's.

Auteursrecht

De inhoud van rolko.com is auteursrechtelijk beschermd. De verveelvoudiging, wijziging, verspreiding of opslag van informatie of gegevens, met name van teksten, delen van teksten, interactief gebruik of beeldmateriaal - ook gedeeltelijk - mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Rolko Kohlgrüber GmbH

Externe afbeeldingsbronnen

bottom of page