top of page
Menü

Kwaliteitsfilosofie

Rolko kwaliteitscriteria
Onze kwaliteitscriteria

Bij het definiëren van onze kwaliteitscriteria  richten wij ons hoofdzakelijk op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid, wetenschap en technologie. Als dynamisch bedrijf ontwikkelen wij in teamverband oplossingen, die voldoen aan de wensen van de desbetreffende markt en zetten deze om in betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

 

Nieuwe innovatieve producten worden voor serieproductie op onze testbanken onder de meest extreme omstandigheden op hun eigenschappen getest. Tussentijdse testen gedurende serieproductie garanderen de veiligheid en bewaking van  de produktkwaliteit.

Individuele productkwaliteitsgarantie

Perfect op stijgende product- en klanteneisen afgestemde controleprocedures bieden Rolko klanten zekerheid en flexibiliteit in aanpassingen van technische eisen. Een gedetailleerde productiebatch-traceerbaarheid biedt een hoge mate van markttransparantie.

Betrouwbare testbanken

Voortdurende verbeteringen en gelijkblijvende hoogwaardige kwaliteit bereiken wij door een intern en gecontroleerd testsysteem, dat zich op bewegings-, belastings- en trekkrachtfactoren richt. Vervaardigings- en testprocessen van de instrumenten en apparaten zijn betrouwbaar en efficiënt en worden voortdurend gecontroleerd.

Proces optimalisering

Processen zijn de basis van ons dagelijks werk en worden, onder toeziend oog, dat dit het grootst mogelijke voordeel voor onze klanten biedt, voortdurend bewaakt en geoptimaliseerd.

 

Deze manier van werken wordt afgerond met regelmatige kwaliteitsmeetings, toeleveranciers beoordelingen en systeem-audits, om bestaande bedrijfs- en productieprocessen voortdurend en blijvend te verbeteren. Optimalisering staat hierdoor permanent bij ons op de agenda.

bottom of page