top of page
Menü

Over Rolko

Rolko Kohlgrüber GmbH behoort tot de INDUS Holding AG en is één van de wereldwijd leidende aanbieders van revalidatietoebehoren en industriële goederen. Met strategische vestigingen in Duitsland, Denemarken, Nederland, USA en een eigen productie in China waarborgt het bedrijf een betrouwbare advisering, begeleiding en snelle levering in meer dan 80 landen rondom de wereld.

Ons doel is het om de toenemende mobiliteitsvraag van de wereldbevolking als gevolg van de verhoogde leeftijdsstructuur door de demografische veranderingen, actief van innovatieve kwaliteitsproducten te voorzien. Internationale merkfabrikanten en ook de wereldwijde vakhandel vertrouwen op ons uitgebreide leveringsprogramma. Daartoe behoren rollen, wielen en toebehoren voor rolstoelen evenals rollators maar ook geneeskundige producten zoals innovatieve opstahulpen voor ziekenhuis -en verzorgingsbedden.

Met vooruitstrevende wieloplossingen, effectieve transportrollen -en hoogwaardige bandenuitrustingen staan wij onze industriële klanten e.a. op het gebied van productie, vakhandel, kinderwagenspeelgoed,landbouw, rijwiel -en boottrailertoebehoren met raad en daad terzijde.

Ontdek in onze bedrijfsfilm evenals op de volgende pagina's de geschiedenis van Rolko, leer ons team kennen en verschaft u zich een overzicht van ons veelzijdige productportfolio. Gemeenschappelijke samenwerking, klanttevredenheid en hoogste service staan voor ons altijd in het middelpunt.

Rolko Nederland Imagebroschure
Onze imagebrochure (engels)
​Onze corporate video
(engels)
bottom of page